Optimalisatie

Een website is nooit af. In de tijd dat een website online staat kom je tot allerlei inzichten. Je dienstverlening kan veranderen, je focus kan veranderen, maar je kunt ook op basis van gebruikerservaringen besluiten wijzigingen aan te brengen in jouw website. Bijvoorbeeld omdat blijkt dat men niet snel of vaak genoeg de gewenste actie uitvoert of omdat men een pagina op jouw website te snel wegklikt. Door de resultaten van jouw website goed in de gaten te houden, kunnen we hier weloverwogen keuzes in maken.

Nadat bekend is waarom er wijzigingen moeten plaatsvinden, bepalen we op welk gebied deze wijzigingen moeten worden doorgevoerd. Is het de structuur, lay-out, tekst, afbeeldingen of techniek? Gelukkig kunnen wij je op ieder vlak helpen.

Optimalisatie van content

Door je website regelmatig aan te vullen met tekst, fotografie, video of animatie, blijft jouw website relevant. Content over onderwerpen die aansluiting vinden bij jouw merk, producten en diensten, vinden ook aansluiting bij jouw publiek. Dat maakt dat de kans op een goede notering in zoekmachines als Google een stuk groter. Hierbij speelt de technische kant van content (SEO) ook een grote rol. We adviseren je graag over een goede aanpak, zodat jouw content bijdraagt aan de verbinding met jouw publiek én de vindbaarheid van jouw website.

Erik Jaap Dijk, eigenaar bij Publiek

Wil jij jouw website optimaliseren?

Tik Erik eens op zijn schouder

Let’s talk!

Wij staan altijd open voor een goed gesprek, kom je langs voor een kop koffie?