Evenementen

Laat je merk zien en maak een connectie met je publiek. Of je nu zelf een evenement organiseert, ergens spreekt, hoofdsponsor bent of je merk vertegenwoordigt op een beurs, dit is dé gelegenheid om te laten zien wat jouw merk onderscheid van de rest. Dit doe je niet door keer op keer dezelfde roll-up banner uit te rollen. Als je het doet, doe het dan goed; is ons motto.

Stel een doel

Past het betreffende evenement bij jouw merk en is jouw publiek vertegenwoordigd? Dan liggen er kansen. Of deze kansen de moeite waard zijn om te grijpen, is interessant om te onderzoeken.

Een evenement organiseren of eraan deelnemen kost tijd en geld, laten we eerlijk zijn. Daarom is het van belang om van tevoren vast te stellen of het evenement voor jou van waarde is. Een doelstelling kan je helpen bij het bepalen van deze waarde.

Wanneer praat je over een succesvol evenement? Wil je een x-aantal deals hebben gesloten of wil je zichtbaar zijn? Allemaal vragen die jouw voorbereiding op een evenement beïnvloeden. Vergeet niet op tijd te starten; met een goed plan en voldoende tijd voor realisatie kom je uiteindelijk verder.

We denken met je mee en helpen je om doelstelling en verwachtingen realistisch en helder te formuleren. Daarnaast zijn we samen met onze partners in staat op jouw merk echt te laten opvallen tussen de rest. Eens kijken of we op één lijn liggen?

Erik Jaap Dijk, eigenaar bij Publiek

Tijd om te shinen?

Erik helpt je graag

Let’s talk!

Wij staan altijd open voor een goed gesprek, kom je langs voor een kop koffie?