Film

Wanneer je een boodschap en gevoel over wil brengen met bewegende beelden, kies je voor film of animatie. Film is een populair middel om je doelgroep te bereiken, vooral omdat online platformen als YouTube, Instagram en TikTok het eenvoudig toegankelijk maken. Film biedt meer mogelijkheden dan ooit tevoren, wat de toegevoegde waarde ervan aanzienlijk heeft vergroot. Met een goede strategie en het verspreiden van film op de juiste kanalen, is je bereik met film enorm.

Wanneer zet je film in

De inzet van alle middelen die je kiest moet natuurlijk goed doordacht zijn en in lijn staan met het behalen van de gestelde doelen. Of film ook tot de mix van middelen hoort die je zou moeten inzetten hangt van veel verschillende dingen af. Doelstellingen en doelgroep zijn wat ons betreft de belangrijkste factoren, echter speelt het budget en de beschikbare kanalen ook een rol die niet vergeten mag worden.

Bij het inzetten van middelen moet je keuze altijd doordracht zijn en in lijn zijn met de communicatiestrategie die je voor jouw merk hebt opgesteld. Of film behoort tot de mix van middelen die je kan inzetten, hangt van veel verschillende dingen af. Komt jouw doelgroep eenvoudig in contact met video? Zal het bereik dusdanig groot zijn dat het bijdraagt aan jouw gestelde doelen? Maar ook: heb ik budget om een goede video te laten maken? ‘Goede’ is niet voor niets dikgedrukt. Zelfs wanneer een video de beste oplossing lijkt te zijn, zal het pas scoren wanneer het kwalitatief aan de norm van jouw publiek voldoet.

Samenwerken

Een filmproductie is niet zomaar even een klusje, we komen met een hele crew van professionals. Zowel in de voorbereiding als tijdens de productie werken we samen met een team van mensen die weten van wanten. Van scriptschrijvers, cameramensen tot assistenten, iedereen gaat voor hetzelfde doel.

Erik Jaap Dijk, eigenaar bij Publiek

Jouw verhaal op film?

Erik helpt je graag

Let’s talk!

Wij staan altijd open voor een goed gesprek, kom je langs voor een kop koffie?