Ontwerp

Als ondernemer ben je altijd in beweging; jouw merk is altijd in ontwikkeling. Verandering en groei vormen een constante drijfveer om te blijven communiceren en in contact te blijven met jouw publiek. Daarom blijft ontwerp altijd onderdeel van het uitdragen van een merk. Want waar verandering of groei is, moet worden gecommuniceerd. En waar moet worden gecommuniceerd, moet worden ontworpen.

Om er samen voor te zorgen dat jouw communicatie in lijn blijft met jouw visuele identiteit, blijven we je continu ondersteunen met het doorontwikkelen van jouw merk. Eenheid en consistentie in jouw communicatie-uitingen is essentieel wanneer je de verbinding met jouw publiek wilt maken en behouden. Daarom geloven we in langdurige samenwerkingen waarin we het onderste uit de kan halen.

Effectieve communicatiemiddelen

Afhankelijk van het vraagstuk, ontwerpen wij ieder middel dat bijdraagt aan het behalen van jouw strategische doelen. Wij weten welke middelen effectief in te zetten zijn en jouw doelgroep op het juiste moment bereiken. Van flyer tot jaarverslag, van beursstand tot aan relatiegeschenken. Van illustratie tot logo, van plattegrond tot aan toegangskaarten.

Sjoerd Knol, ontwerper bij Publiek

Wat heeft jouw merk nodig?

Sjoerd adviseert je graag

Let’s talk!

Wij staan altijd open voor een goed gesprek, kom je langs voor een kop koffie?