Copywriting

Met tekst (copy) een duidelijke boodschap overbrengen en daarmee de juiste snaar raken, is een vak. Het zet mensen aan het denken, aan tot actie en brengt mensen in beweging. Daarom is copy overal en is het onmisbaar in jouw communicatie. Je ziet het terug in merkversterkende campagnes, informatieve artikelen, maar ook in knoppen op jouw website. Copy – klein en groot – is bepalend voor de actie die jouw publiek wel of niet onderneemt.

Tekst als onderdeel van je identiteit

Wil jij jouw merkverhaal vatten in woord en vertellen wat je te bieden hebt? Zowel online als offline wil je het juiste gevoel overbrengen. Jouw merkverhaal is daarmee een belangrijk onderdeel van jouw merkidentiteit, waarop jouw publiek keuzes baseert. Een goede tekstschrijver weet te vangen wat jou als ondernemer beweegt en de juiste raakvlakken met jouw publiek te vinden. Een goede copywriter maakt het verschil door te schrijven met een persoonlijke inslag en jouw doelgroep als lezer.

Tekst draagt campagnes

Een goede tekst helpt bij het uitdragen van jouw merkbelofte. Een knappe slogan, goed opgestelde nieuwsbrieven of opvallende social media posts; een tekst hoeft niet lang te zijn om indruk te maken. Wij houden het liever een beetje mand en gaan voor one-liners die nog jaren blijven hangen. Korte, krachtige, effectieve teksten schrijven; dat vergt een specialist. Iemand die jouw publiek begrijpt en begrijpt waar jij naartoe wilt? Die hebben we in ons netwerk!

Erik Jaap Dijk, eigenaar bij Publiek

Lost for words?

Laat Erik ze vinden

Let’s talk!

Wij staan altijd open voor een goed gesprek, kom je langs voor een kop koffie?