Drukwerk

Een merk dat alleen online aanwezig is, laat een groot publiek links liggen. Als je visuele identiteit staat als een huis en klaar bent om naar buiten te treden, is drukwerk nog altijd een prachtig middel. Tegenwoordig wordt het assortiment van drukkers uitgebreid met vele duurzame en verantwoorde materialen. Hierdoor kun je bewustere keuzes maken, zonder in te leveren op jouw zichtbaarheid.

Huisstijl drukwerk

Wij hebben een passie voor drukwerk en laten graag aan je zien wat er allemaal mogelijk is. Het is meer dan een visitekaartje, folder of roll-up banner. Het is ook een unieke verpakking voor jouw product, een opvallende beursstand of geluiddempende doeken voor op kantoor. Voor ieder middel zijn er zoveel creatieve oplossingen te bedenken, dat je het zo uniek kunt maken als je zelf wilt. Kun je niet wachten om op te vallen met bijvoorbeeld jouw visitekaart, auto- of raambestickering? Wij denken graag met je mee om jouw huisstijl, jouw merk zo goed mogelijk te etaleren. (Bijna) niets is te gek!

Drukwerk moet je begrijpen

Wil je meer uit je drukwerk halen, dan moet je goed weten wat er mogelijk is. Publiek denkt buiten de gebaande paden om standaard en broodnodige producten op creatieve wijze in te zetten, zodat je altijd opvalt! Daarnaast werken we samen met productiebedrijven die maatwerk kunnen leveren en daarmee ook bijdragen aan jouw onderscheidend vermogen.

Wilco Offereins, ontwerper bij Publiek

Jezelf onderscheiden met drukwerk?

Wilco weet er alles van

Let’s talk!

Wij staan altijd open voor een goed gesprek, kom je langs voor een kop koffie?