Illustratie

Als het bij je merk past, is illustratie een mooie toevoeging aan jouw visuele identiteit. Een illustratiestijl die op jou is afgestemd, voegt een waardevol stukje eigenheid toe aan jouw huisstijl. Deze stijl is door te voeren in belangrijke en praktische zaken, zoals iconen of infographics. Iconen worden veelal ingezet om een diensten, producten of USP’s (unique selling points) uit te beelden. Het gebruik van infographics is een perfecte manier om complexe informatie in een oogopslag over te brengen. Denk hierbij aan het visualiseren van het verzendproces producten uit een webshop.

Een goede illustrator is in staat om de essentie van jouw merk te vangen in de stijl waarin hij of zij tekent. Pas dan kun je met tekeningen verhalen gaan vertellen die aansluiten bij jouw publiek. Wil je illustraties naar een hoger niveau tillen, dan bestaat er zelfs de mogelijkheid om illustraties te animeren ! Een te gekke manier om een illustratie of ontwerp extra aandacht te geven.

Samenwerken

Hoewel er zich in ons team enkele ster-ontwerpers bevinden, is illustreren een vak apart. Gelukkig kent ons grote netwerk enkele professionals die graag hun handen uit de mouwen steken voor jouw merk. Er zal er altijd een matchen met jouw visuele identiteit.

Erik Jaap Dijk, eigenaar bij Publiek

Jouw eigen illustraties?

Vraag het aan Illustreerik!

Let’s talk!

Wij staan altijd open voor een goed gesprek, kom je langs voor een kop koffie?