Call to action Jil Potma

UX-UI, Realisatie, Drukwerk, Fotografie

Een merk waar je je vingers bij aflikt: Paais!

Een merk waar je je vingers bij aflikt: Paais!

De opening van een taartenbakkerij in Peize, de tweede zaak voor Marcel, was reden om aan te schuiven bij Jil. Jil is al jaren de vormgever van voorkeur voor P.S. in de Oude Kijk in ’t Jatstraat in Groningen. Heel tof voor ons, want samen met haar hebben we dit project tot een mooi einde gebracht.

 

De nieuwe naam Paais! is één van de resultaten, we werkten verder aan een webshop, maakten middelen voor de opening en verzorgden de fotografie.

Paais! Bakkerij & Proef-lokaal

P.S. koffie, thee & taart is al jaren een begrijp in Groningen. Bekend van de lekkerste huisgemaakte taarten, reden om die bekendheid uit te bouwen. Met de opening van een nieuwe Bakkerij is de naam misschien wel de grootste verandering. Een nieuwe naam voor P.S. twee vestigingen met elk hun eigen focus. P.S. wordt Paais! Het Paais Proef-lokaal waar je lekkernijen proeft en de Paais Bakkerij waar ja al dat lekkers kunt bestellen of afhalen.

Het pand van bakkerij Paais
Flyer van Paais
Logo Paais
Website ontwerp van Paais
Opening Paais in Peize.

Eén krachtige identiteit voor Paais!

Alles draait om taart! Of je nu komt proeven in Groningen of shoppen in Peize, alles draait om de lekkernijen uit eigen bakkerij. Paais! daar moet je zijn! Iedereen mag het weten, en dat zie je in elk detail en middel dat is ontstaan binnen deze co-creatie. Een krachtig merk, een campagne waar je niet omheen kunt en een webshop waar je op voorhand van begint te kwijlen. Ontdek dit mooie merk met je mond, ga proeven en laat ons vooral weten wat je favoriet is.

Bekijk, bestel en proef
Taarten van Paais
Taarten van Paais
Paais Bakkerij
De taarten van Paais
Taarten van Paais
Taarten van Paais
Paais gebakjes
Taarten van Paais

Let’s talk!

Wij staan altijd open voor een goed gesprek, kom je langs voor een kop koffie?