Bovenaanzicht van de biotoop
Niels Kooistra

Website ontwerp, UX-UI, realisatie

Een slimme website voor de Biotoop

Een slimme website voor de Biotoop

De Biotoop is een van ’s Nederlands grootste creatieve broedplaatsen waar wordt gewoond, gewerkt en gerecreëerd. In samenwerking met Green Marketers ontwerpt Publiek een slimme website voor deze inspirerende community. Een online omgeving, gericht op het vindbaar maken van alles wat de Biotoop te bieden heeft.

Het gebouw van de biotoop.

Vind de weg naar, in en om de Biotoop

Wanneer je de Biotoop bezoekt, kan het even zoeken zijn. Slimme navigatie is daarom een van de speerpunten tijdens het ontwikkelen van biotoop.org. De online routeplanner wijst je de weg naar de ondernemer of bewoner die je zoekt.

 

Naast dat je de weg wil vinden op het Biotoop-terrein, wil je dit ook binnen de website. Een snelmenu met de belangrijkste en meestgebruikte items zorgen ervoor dat je snel en eenvoudig vindt wat je zoekt.

interactie ontwerp van de website biotoop.org, door publiek

Alles en iedereen is op zijn plek

Wat de Biotoop maakt zijn haar residenten. Desondanks blijven ze onderbelicht, en dat is zonde. De website biedt daarom plek voor zowel bewoners als ondernemers. Ben je nieuwsgierig naar wie er in de Biotoop woont? Bekijk dan de creatieve bewonersportretten. Op zoek naar een tuinarchitect, bierbrouwer of houtbewerker? De slimme filterfunctie laat je eenvoudig door al het aanbod heen bladeren. Meedoen aan een mindfulness-workshop of wil je de open dag bezoeken? Bekijk dan de agenda.

 

Wist je dat de Biotoop en haar Biotopers regelmatig in de media verschijnen? De prijswinnende en innoverende residenten worden steeds vaker in het zonnetje gezet. Gelukkig hebben we gedacht aan een plekje voor het laatste nieuws.

Het gebouw van de biotoop.
De Biotoop Opendag in 2022
Het gebouw van de biotoop

Liever een goede buur…

Op het Biotoop-terrein bevindt zich een hechte, groene en ondernemende community. Er wordt samen gewoond, gewerkt en gecreëerd. Om een website te ontwerpen voor deze inspirerende mini-samenleving voelt dan ook als een belangrijke taak. Heel Noord-Nederland mag zien wat deze bijzondere broedplaats te bieden heeft! Dit zouden we natuurlijk ook zeggen als we er geen onderdeel van uitmaakten ;).

Let’s talk!

Wij staan altijd open voor een goed gesprek, kom je langs voor een kop koffie?