Merkidentiteit, naamgeving, fotografie, drukwerk, signing

Frisse huisstijl voor STEK Jouw makelaar

STEK Jouw makelaar

Hoe profileer je jezelf, welke naam kies je, en hoe zorg je ervoor dat je ’te koop’-bord eruit springt? Dit zijn slechts enkele vragen waarbij we ondernemers Tjedde en Jeoffrey hebben bijgestaan.

 

Samen met Jil hebben we gewerkt aan de branding voor de leukste makelaars in Groningen!

Een woordmerk met een twist

Het logo van STEK bestaat uit drie elementen: een krachtig eigen lettertype, een subtiel beeldmerk van een dakje in de ‘K’ van Stek, en een slogan met een opvallende positie achter het beeldmerk.

 

Deze drie elementen kunnen in drie verschillende kleuren en “wit” als negatief weergave worden toegepast. Dit zorgt ervoor dat elke communicatie-uiting herkenbaarheid en consistentie uitstraalt.

Modern en anders

Een andere aanpak, maatwerk tot in de puntjes. De huisstijl komt tot leven met een uniek element: het doorkijkje. Dit subtiele, maar doordachte kenmerk fungeert niet alleen als een kader voor foto’s, maar ook als een visueel statement op onze op maat gemaakte te koop borden.

 

Het ‘doorkijkje’ -een uitsparing in het bord- wordt strategisch geplaatst, waardoor voorbijgangers een preview krijgen van de woning die te koop staat. Zo ligt de focus op de woning, dit is immers waar het echt om gaat. Deze borden zijn niet alleen functioneel, maar vormen ook een naadloos onderdeel van de visuele identiteit.

Merkverhaal

STEK — Jouw makelaar!

Wij luisteren, we zijn oprecht en betrokken. Dat maakt ons anders – dat maakt ons jouw makelaar!

 

Passie voor wonen

We zijn net als jij, mensen met passie. We houden van wat we doen en begrijpen hoe belangrijk jouw avontuur op de huizenmarkt is. Begin je aan iets nieuws of zet je de volgende stap? Wij zijn gepassioneerd om je te helpen. Onze energie zorgt ervoor dat we voor jouw doelen gaan, alsof ze van ons zijn.

 

Betrokken bij jouw avontuur

We zijn gestart met STEK Jouw makelaar om af te wijken van de standaard. We zijn oprecht, betrokken en dichtbij. Wij leren je kennen, zodat we je beter kunnen adviseren. Dit doen we door te luisteren, te begrijpen en de tijd te nemen. Jouw visie wordt onze missie. We proberen altijd een stapje harder te lopen dan verwacht, om jouw glimlach te zien als je binnenstapt in je nieuwe stek.

 

Recht vooruit

We houden niet van omwegen. We gaan recht op ons doel af. Zo zetten we alles op alles om jouw doelen te bereiken. We denken vooruit, zetten stappen voordat je ze verwacht en blijven gefocust op wat echt belangrijk is.

Let’s talk!

Wij staan altijd open voor een goed gesprek, kom je langs voor een kop koffie?