Rebranding, herpositionering, web design, drukwerk

Volledige rebranding voor Sciva

Herpositionering voor Sciva

Bij de herpositionering van Sciva stond de uitdaging centraal om hun merk te vernieuwen en sterker te positioneren binnen de snel evoluerende technologie- en communicatiesector.

 

Het vraagstuk draaide om het definiëren van een vernieuwde visuele en communicatieve identiteit die niet alleen de kernwaarden van Sciva weerspiegeld, maar ook hun vooruitstrevende aanpak en technische expertise. Het doel was om een identiteit te creëren die echte betekenis en toegevoegde waarde zou bieden aan hun klanten, terwijl het de betrouwbaarheid en klantgerichte service van Sciva onderstreept.

Het merkverhaal van Sciva

Waar jouw wereld samenkomt — De wereld van communicatie en informatietechnologie evolueert continu, en wij begrijpen dat jouw bedrijf daar middenin staat. Wij verbinden jouw wereld door middel van onze kennis en technologie.

 

Samen sterker — Wij beschouwen onszelf als dé innovatieve partner — die weet wat jou drijft — in oplossingen denkt en buiten de lijnen durft te kleuren. Wij zetten ons onvermoeibaar in om zo de beste ervaring te leveren en oplossingen te implementeren die naadloos op elkaar aansluiten.

 

Zorgeloos Sciva brengt structuur waar chaos is. Wij verbinden mensen en brengen complexe problemen terug naar geruisloze oplossingen. Structuur van werkplek tot eindfactuur: overzicht creëren is waar we goed in zijn.

 

Samen op kop Wij zijn vastbesloten om jouw wereld te verbinden. Onze toewijding is ongeëvenaard, en we werken hard om resultaten te leveren waarmee wij jouw vertrouwen winnen. Onze ambitie kent geen grenzen, wij zijn toonaangevend in ons vakgebied en we begrijpen het belang van geruisloze communicatie.

Visie

In de toekomst, als iedereen met elkaar is verbonden, brengt Sciva keer op keer de menselijke connectie terug. Want dat is waar verbinding echt om draait.

Een nieuwe visuele identiteit

De vernieuwing van de visuele identiteit van Sciva is nauwkeurig ontworpen om hun kernwaarden—empathie, structuur en ambitie—te weerspiegelen en te versterken. Elk element van de visuele taal is gekozen met de intentie om Sciva te presenteren als een empathische partner die naast haar klanten staat, toegewijd aan het leveren van persoonlijke ervaringen en oplossingen die naadloos aansluiten bij de behoeften van de eindgebruiker.

 

De visuele stijl brengt structuur in elke communicatie, symbolisch voor Sciva’s vermogen om orde te scheppen waar chaos heerst. Door een heldere, georganiseerde en toegankelijke ontwerptaal gebruiken we design om de manier waarop Sciva complexe problemen omzet in geruisloze oplossingen visueel te vertegenwoordigen. Deze gestructureerde benadering reflecteert hun vermogen om mensen te verbinden en processen te stroomlijnen.

 

Tegelijkertijd ademt de nieuwe visuele identiteit de ambitie van Sciva. Het is ontworpen om kracht en vastberadenheid uit te stralen, waarmee Sciva’s drive om succes te behalen en doelen te bereiken tot uitdrukking komt. De kleuren, typografie en beeldtaal zijn zorgvuldig gekozen om zowel kracht als toegankelijkheid te tonen, en belichamen Sciva’s streven om marktleider te zijn zonder hun empathische benadering te verliezen.

 

Deze visuele identiteit is meer dan alleen een esthetische update; het is een fundamentele uiting van Sciva’s merkverhaal en een cruciaal instrument om hun missie en visie dagelijks te communiceren naar hun klanten en de markt.

Visie op beeld

In onze visie voor Sciva ligt de focus sterk op het menselijke aspect van technologie. Dit centrale thema is duidelijk terug te zien in onze beeld benadering bij fotografie en video, waarin zowel de medewerkers van Sciva als hun klanten een prominente rol spelen.

 

Het zijn deze mensen die de technologie van Sciva tot leven brengen en de implementatie ervan in het dagelijkse werk mogelijk maken.

 

Deze beelden benadrukken het idee dat achter elke technische innovatie mensen staan: toegewijde professionals die samenwerken met klanten om oplossingen te ontwikkelen die echt een verschil maken. Bij het creëren van de visuele identiteit voor Sciva hebben we ervoor gezorgd dat de persoonlijke connecties en interacties die cruciaal zijn voor hun succes, centraal staan.

Let’s talk!

Wij staan altijd open voor een goed gesprek, kom je langs voor een kop koffie?