Een foto van banners van 135 jaar Leger Des Heils
Leger Des Heils

Merkontwikkeling, realisatie, evenementen, drukwerk

Samen vieren, 135 jaar Leger Des Heils

Samen vieren, 135 jaar Leger Des Heils

Al 135 jaar maakt Leger des Heils het verschil in levens van mensen. De stichting wil deze mijlpaal met iedereen vieren, niemand uitgezonderd. Vanuit het hele land reist jong en oud naar het uitverkochte jubileumfeest in Zaandam. Op een zonovergoten dag genieten zij van muziek, sport, creatieve activiteiten en inspirerende sprekers.

Een foto van het 135 jaar bestaan festival van Het Leger Des Heils
Leger Des Heils

Kom je ook?

Een jubileum als dit laat je niet ongemerkt voorbij gaan. Het feest is visueel aangekleed met eigen branding die duidelijk aansluiting vindt bij Leger des Heils. Met een uitnodiging in ieders mailbox, op social media kanalen en de deurmat, markeert iedereen 11 juni 2022 in zijn agenda. De speciaal ontwikkelde landingspagina is de plek om actuele informatie te vinden. Je reserveert er toegangskaarten, gratis vervoer van en naar de locatie, en ontdekt er het programma en de faciliteiten.

Een foto van het 135 jaar bestaan festival van Het Leger Des Heils
Leger Des Heils
Vrijwilligers tijdens het 135 jaar bestaan festival van het Leger Des Heils
Leger Des Heils
De flyer inclusief timetable en plattegrond van het Leger Des Heils

Jong en oud vieren samen

De grote evenementenlocatie in Zaandam maakt indruk. De ontworpen banieren wapperen in de wind en dankzij de on-brand wegbewijzering vindt iedereen zijn weg naar de verschillende activiteiten. Voor iedere activiteit die wordt bezocht, ontvangt men een stempel in zijn stempelkaart. Vervolgens wordt het programmaboekje erbij gepakt om op tijd bij spreker en rapper Typhoon te zijn. Een ontspannen, zorgeloze dag voor Leger des Heils en haar bezoekers.

Een foto van banners van 135 jaar Leger Des Heils
Leger Des Heils

Een uitverkocht succes

Medewerkers, vrijwilligers, heilssoldaten, deelnemers, jongeren, kinderen en kleinkinderen, buren, vrienden; iedereen viert het bestaan van Leger des Heils. Het uitverkochte jubileumfeest en aansluitende gala geven een duidelijk signaal af: Leger des Heils zal mensen helpen en strijden, zolang dat nodig is.

Let’s talk!

Wij staan altijd open voor een goed gesprek, kom je langs voor een kop koffie?