Ontwerp memoryspel Kwait Nait

Branding, Campagne, Merkidentiteit

Spelenderwijs leren met Kwait Nait

Spelenderwijs leren met Kwait Nait

Kwait Nait is een Gronings-Nederlands memoryspel waarmee je spelenderwijs Gronings leert. Het initiatief van Suze van der Lijke en haar vader wordt gerealiseerd met behulp van een crowdfundingsactie. Dankzij de steun van vele fans zien de enthousiaste Groningers hun droom werkelijkheid worden. Wij vergeten in ieder geval nooit meer wat swieniegel betekent.

Kwait nait spel dat wordt gespeeld door een gezin

Écht uit Groningen

Met het behalen van het streefbedrag begint voor ons het werk. Gronings leren is voor jong en oud, dus dat moet Kwait Nait ook zijn. Na het illustreren van allerlei dieren, voorwerpen en kledingstukken peilen we de reacties onder de doelgroep. Net zolang tot we een kloppend kleurrijk prototype op tafel kunnen leggen.

Lutje Potje, onderdeel van memoryspel Kwait Nait
Zunnepitten, onderdeel van memoryspel Kwait Nait

Kwait Nait doe je graag cadeau

Kwait Nait is voordat we starten al honderden keren vooruitbesteld. De productie kan dan ook niet snel genoeg gaan. In nauw contact met de producenten ontwikkelen we memory-kaarten, gebruiksaanwijzingen, verpakkingen en cadeaupapier. De vereisten: duurzame materialen die lekker in de hand liggen en tegen een stootje kunnen. En of dat gelukt is? Wie waiten het wel.

Een aantal illustraties van het memoryspel Kwait Nait
Ontwerp en illustratie van spelkaarten van memoryspel Kwait Nait, door Publiek
Ontwerp van speldoos en spelkaarten van memoryspel Kwait Nait, door Publiek
Kwait Nait spel wordt gespeeld, ontwerp spel en verpakking door Publiek

Gronings succes

Kwait Nait mag zichzelf met recht een succes noemen. De regionale media-aandacht bij Sikkom, Dagblad van het Noorden en Radio Noord zorgt voor een sneeuwbaleffect. Families, gezinnen, klassen en scholen; heel Groningen maakt kennis met haar mooie taal. We zien Kwait Nait zelfs de provinciegrenzen over gaan! Inmiddels zijn we bijna toe aan de derde druk. Wil jij jouw Gronings bijspijkeren? Je koopt Kwait Nait hier.

Let’s talk!

Wij staan altijd open voor een goed gesprek, kom je langs voor een kop koffie?