Website voor Verver Financiële Diensten

Verver FD: krachtige ondernemers met een krachtige website

 

Steve Sadi en Sonja Vos bijten zich met Verver Financiële Diensten al jarenlang vast in complexe leiderschaps- en financieringsvraagstukken. Ze bedienen gelijke cliënten, maar met andere doelen. Waar Steve zich richt op (financiële) groei en het varen van een betere koers, helpt Sonja met het realiseren financiële stabiliteit, dromen en ambities.

Bij twee krachtige, doortastende en deskundige ondernemers, hoort een net zo indrukwekkende website. Eén website die geen twijfel laat bestaat over waar Steve en Sonja voor staan en wie zij bedienen. 

 

Online visitekaart met twee kanten

Recht voor zijn raap, zeggen waar het op staat, nergens omheen draaien: what you see is what you get. De website weerspiegeld de werkwijze en doelen van Steve en Sonja met krachtige typografie, moderne fotografie en opvallende navigatie die leidt naar een belafspraak of kop koffie. 

De unieke manier van navigeren brengt twee werelden samen. Afhankelijk van welke kant je opgaat, maak je kennis met Steve of Sonja. De accentkleuren blauw (Steve) en oranje (Sonja) laten je weten in wiens wereld je je bevindt.

 

Realisatie van A - Z

De jarenlange samenwerking tussen Verver FD en Publiek leidt tot een goede vertrouwensband. Bij het realiseren van ververfd.nl zijn we vrijgelaten en hebben we veel van onze expertises mogen inzetten: van het functioneel ontwerp, de vormgeving, techniek, fotografie tot het schrijven van bondige teksten met een tone of voice die past bij zowel Steve en Sonja, als de cliënten die zij willen aantrekken. Op en top teamwork!

Wil jij een website die écht aansluit bij wie jij bent, de doelen van jouw onderneming en jouw gewenste klanten? Wij specialiseren ons in het realiseren van merken en bijbehorende websites: van strategie tot ontwerp, het schrijven van teksten en techniek. Zullen we eens om tafel? Neem vrijblijvend contact met ons op.

/werk/website-verver-financiele-diensten
143
142
138
127
126