True Leadership
Huisstijl

Feiten

  • Publiek: (Potentiële) leiders
  • Bezoekers: 47% Nederlands & 53% internationaal

Hoe vang je de expertises van een veelzijdige business coach in beeld? Arvid Buit, executive coach en eigenaar van True Leadership, is een autoriteit op het gebied van leiderschap. Hij vroeg ons om een huisstijl te ontwikkelen waarmee hij wereldwijd kan laten zien wat hij in huis heeft. Het resultaat is een huisstijl met internationale allure!

Het beeldmerk uit het logo vormt een schild waarin op abstracte wijze ‘true’ wordt gespeld. Dit staat voor de kracht en kunde om je in complexe situaties staande te kunnen houden. De abstracte vormen worden doorgetrokken naar de website, waar ze dienst doen als iconen voor de navigatie. De website en het visitekaartje vormen een eenheid door de aspecten die in beide uitingen terugkomen. Naast de abstracte vormen hebben wij gekozen voor een koperen accent, dat in het visitekaartje als glanzende ondergrond voor het met lasertechniek uitgesneden logo is gebruikt. Het schitterende koperen folie en het matzwarte dikke papier vormen een ijzersterke combinatie, die ervoor zorgt dat Arvid dit kaartje vol vertrouwen aan iedereen kan overhandigen.

De huisstijl is zakelijk en chique geworden, geschikt voor zowel Nederlandse als internationale relaties. En dat is nou precies de allure en kwalitatief hoogstaande uitstraling die Arvid zocht!

Bekijk de website

/werk/true-leadership
151
143
142
138
127