Tasty Comedy
Website

Feiten

  • Publiek: Hongerige grapjassen van jong tot oud
  • Verkochte tickets: 45.000+
  • Lampjes in het logo: 44

Is beleving belangrijk wanneer je een online aankoop doet? Wij vinden van wel. Stand up comedy restaurant Tasty Comedy, die wij al goed kenden van de huisstijl en reclame-uitingen die we voor hun ontworpen hebben, was op zoek naar een gebruiksvriendelijke website die de sfeer en beleving van een avondje lachen, gieren en smullen kan overbrengen. En dat hebben wij voor ze gebouwd! 

Het ontwerp van de website ademt de sfeer van een gezellig avondje uit. Zo is er veel foto- en filmmateriaal gebruikt, waardoor bezoekers een goede indruk krijgen van wat zij tijdens een avondje Tasty Comedy mogen verwachten. Kleine details, zoals spotlights en ouderwetse entreekaartjes, komen door de hele website terug. Daarnaast blijft er op iedere pagina aan de zijkant een gele bestelknop in zicht, waardoor bezoekers op elk moment kaarten kunnen bestellen. Met het integreren van het boekingssysteem van de Nationale Theaterkassa kan betaling eenvoudig en snel afgehandeld worden. 

De website is volledig in lijn met de rest van de huisstijl die wij eveneens ontwikkeld hebben voor Tasty Comedy. Het resultaat is een complete en gebruiksvriendelijke website geworden, die gemakkelijk te gebruiken is en perfect past bij Tasty Comedy.

Bekijk de website

/werk/tasty-comedy-website
138
128
127
126
125