Publiek Water: overal je fles vullen!

Publiek Water

Dat wij de initiatiefnemers achter Publiek Water zijn had je natuurlijk nooit zien aankomen. Benieuwd hoe dit concept ontstaan is of heb je geen idee wat Publiek Water is? Lees dan de blog! 

Concept

Toen het idee rondom Publiek Water onstaan is zijn we snel met de realisatie van het concept aan de slag gegaan. Het logo, de huisstijl, de website, het instagram account, de raamsticker en we hebben een missie met deze huisstijl: Alle ondernemers in Nederland -die in het bezit zijn van een kraan- benoemen tot tapper!

 

Logo

Het logoconcept voor Publiek Water is ontstaan vanuit de vormen van het Publiek logo. Die is gebruikt als outline voor het Publiek Water logo. Deze hebben we ‘gevuld’ met ‘water’. De hoeveelheid water verschilt per letter. De druppel aan de onderkant is tevens een locatie marker; zo hebben we zowel het element locatie als het element water verwerkt in dit logo concept.

 

Sticker

De sticker moet zichzelf uitleggen en natuurlijk herkenbaar zijn vanaf een afstandje. Daarom hebben we gekozen om naast ons logo een waterfles in de sticker te verwerken met de tekst: 'Wij vullen Publiek Water'. Soms moet je het niet moeilijker maken dan het is. :-) De vorm van de sticker draagt extra bij aan de herkenbaarheid. Bijna alle andere raamstickers bij winkels en horecagelegeheden zijn rechthoekig.

 

Website

Bekijk de website hier! Enne, vergeet je niet gelijk aan te melden ;-)

/werk/publiek-water-overal-je-fles-vullen
151
143
142
127
126