Huisstijl en website voor
Vector-i Architecten

Een website voor een toffe club van architecten

We hebben er een aantal van in onze klantenkring, Architecten! En dat vinden we ontzettend tof. Het is voor onze ontwerpers namelijk geweldig om te mogen werken aan hele visuele cases. En in de architectuur draait het natuurlijk vooral om beeld; de presentatie van iconische ontwerpen en doordachte lijnen.

Voor Vector-i hebben we een huisstijl die uniek en eigen is en website ontwikkeld waarin de projecten van deze club architecten centraal staan. Een gave uitdaging waarin we zo ver zijn gegaan dat de website voor Vector-i geen echte homepage heeft. Een keuze die echt puur gebaseerd is op de kracht van de projecten en de drive van de architecten om vernieuwend te zijn als bureau. Zo is bij Vector-i het project wat het meest actueel is altijd de landingspagina, het project dat op die plaats getoond wordt kunnen de architecten zelf kiezen en aanpassen wanneer ze willen.

Huistijl en website die elkaar versterken

Naast de website hebben we een herkenbare huisstijl ontwikkeld met een hele eigenzinnige  zachtrode bijna zalm achtige kleurtint, een strak en modern font en herkenbaar patroon en lijnen spel die het geheel samenbrengt. Het beeldmerk is geheel opgenomen in het woordmerk wat symbool staat voor het grote geheel waar de ontwerpen van deze architecten deel van uitmaken. 

Bekijk de website van Vector-i

Ben jij ook zo’n fan van architectuur? Dan raden we je aan nog even een kijkje te nemen op twee andere websites die wij gemaakt hebben: Mint Architecten en Studiokaza.

/werk/huisstijl-en-website-voor-vector-i-architecten
151
143
142
138
127