Feenstra:
Kerst Commercial

Feiten

  • Publiek: Huiseigenaren
  • One-takers: 0
  • Views: 55k

Feenstra: Kerst Commercial

Niet thuis met de kerst? Feenstra zorgt ervoor dat jouw huis veilig blijft, ook als je lekker buitenshuis aan het dineren bent! Zij vroegen ons om deze boodschap op een creatieve manier in een feestelijke kerstvideo te verwerken. 

Als speling op de kerstwens ‘fijne dagen’, hebben wij ‘Feenstra wenst jou veilige dagen’ bedacht. Deze kerstwens vormt de basis voor de rest van de commercial, waarin door middel van beeld duidelijk wordt dat je met de beveiligingssystemen van Feenstra je huis gemakkelijk via je telefoon in de gaten kunt houden. De video wordt ondersteund door een remake van de kerstklassieker “Santa Claus is Coming to Town”, die door onze eigen song/copywriters geschreven is. De gezelligheid van kerst is daardoor niet te missen!

De kerstcommercial sluit aan bij de eerder ontwikkelde wintercampagne: ‘Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet’. Hiervoor ontwierpen wij onder andere abri’s die het publiek waarschuwen voor (vaak onzichtbare) gevaren zoals inbrekers, koolmonoxidevergiftiging en brand. Het geheel is een samenhangende beveiligingscampagne geworden, waar wij met trots op terugkijken! 

/werk/feenstra-kerst-commercial
151
143
142
138
127