Feenstra:
Break In-Experience

Feiten

  • Publiek: Huiseigenaren en fanatiekelingen
  • Steden bezocht: 4
  • Kandidaten: 300+

Feenstra: Break In-Experience

Een Break In-Experience is het tegenovergestelde van de welbekende escape rooms, waarbij je in een zo kort mogelijk tijd een ruimte moet verlaten. Voor Feenstra ontwikkelden wij, in samenwerking met architectenbureau Vector i, een huis waar men juist moest inbreken. Hiermee wilden wij mensen kennis laten maken met de beveiligingsafdeling van Feenstra, en wilden wij ze op een positieve manier bewust maken van inbraakgevaar. 

In Amersfoort, Groningen, Zwolle en Eindhoven stonden kandidaten te springen om in de huid van een inbreker te kruipen. Honderden mensen hebben ervaren hoe makkelijk het is om een huis binnen te dringen én hoe vervelend het is als je wordt betrapt door het aanwezige beveiligingssysteem. Bij het openen van een verkeerde deur en wanneer de politie een kandidaat te pakken kreeg, loeide het alarm over de stadspleinen. Bij het einde van het spel stond de photobooth klaar om van elke kandidaat een mugshot vast te leggen.

De naam Break In-Experience hint niet alleen naar het inbreken, maar ook naar de 3-daagse break die de beste inbreaker van de dag kon winnen. En dát sluit dan weer aan bij een zomercampagne die we voor Feenstra ontwikkelden om mensen bewust te maken van inbraakgevaar tijdens hun vakantie: ‘Ik ga op reis en hij neemt mee’.

/werk/feenstra-break-experience
151
143
142
138
127