Een fotograaf waar
je blij van wordt!

Ronald Zijlstra is een fotograaf die mensen en elementen in beeld vastlegt zoals ze echt zijn. Zijn portfolio is ontzettend divers, maar zijn foto’s hebben stuk voor stuk één ding gemeen; je wordt er blij van! Aan ons de taak om een huisstijl en website te ontwikkelen die laat zien wie Ronald Zijlstra écht is en -misschien nog wel belangrijker- hoe zijn werk er uitziet!

Website voor Ronald Zijlstra

De site is zo opgebouwd dat de veelzijdigheid van Ronald er direct uitspringt. Van zijn werk op het gebied van architectuur en interieur tot zijn werk op het gebied van familieportretten; het is allemaal slechts een klik verwijderd! Verder doen zijn foto-pagina’s precies wat ze moeten doen. Ze tonen ontzettend veel prachtige foto’s waarbij we ervoor gezorgd hebben dat de vele foto’s met verschillende formaten mooi samen komen. Vanzelfsprekend kun je alle foto’s lekker schermvullend op je beeld tonen om alle details goed te bekijken.

Omdat Ronald zo’n eigen stijl heeft, is er ook ruimte gemaakt om hemzelf aan je voor te stellen. Zo krijg je niet alleen een beeld van Ronald als professional maar ook als persoon. (Spoiler alert: hij is chips-verslaafd en duikt graag het water in om vervolgens lekker op het strand te dansen tijdens festivals.)

Door op iedere pagina zijn fotografie op een speelse en dynamische manier te presenteren, heeft de site hetzelfde effect gekregen als het werk van Ronald zelf. Je wordt er blij van!

Benieuwd naar de website van Ronald? Bekijk hem hier!

/werk/een-fotograaf-waar-je-blij-van-wordt
143
142
138
127
126