Een app voor
Re-Base

Al jaren werken vele jobscoaches met het softwarepakket van Re-Base. De software stelt ze in staat het volledige traject wat een cliënt doorloopt in kaart te brengen en gaandeweg te blijven volgen. Tot nu toe is dat eenrichtingsverkeer en het is zelfs lange tijd niet inzichtelijk geweest voor de cliënt. Tijd om hier verandering in aan te brengen. 

Ontwikkeling van nieuwe functies

De specialisten van Re-Base weten precies hoe coachingstrajecten op de werkvloer eruit zien en welke stappen er binnen bepaalde trajecten plaatsvinden. Voeg daar de kennis van onze interactieve ontwerpers aan toe en er ontstaat een nieuwe wereld. Op die manier hebben wij in nauwe samenwerking met Re-Base de nieuwe client en coach app ontwikkeld. Eén prachtig ontworpen app die aan de hand van jouw profiel bij het inloggen weet of je de cliënt of coach weergave te zien krijgt. In beide gevallen gaat er een wereld open voor de gebruikers. Van chat functionaliteiten en een tijdlijn met mijlpalen tot het afwerken van signaleringen, to do’s en agendapunten. Alles kan straks in de nieuwe Re-Base app. Functies die de interactie tussen coach en cliënt naar een nieuw niveau tillen in de app, zorgen er ook voor dat het webportaal een transformatie moet doormaken. Het volgende project staat dus al in de startblokken; het herzien van het online portaal voor zowel coach als cliënt.

Privacy door alles te bundelen in één app

Privacy gewaarborgd met de komst van de nieuwe app. Een overweging om een chat- of agendafunctie toe te voegen aan een eigen app is altijd een lastige. In de regel zeggen wij altijd, waarom zou je het wiel opnieuw uitvinden, iedereen heeft een digitale agenda en chatten doen we allemaal via WhatsApp.
In dit geval is de toevoeging van deze functionaliteiten wel een echte meerwaarde… De app is zo compleet mogelijk en alle functies zijn eenvoudig te vinden, bovendien is alles op één veilige plek opgeslagen en beschikbaar op alle devices. Dit geheel zorgt ervoor dat de coach en cliënt altijd veilig kunnen communiceren via slechts één druk op het scherm.

Testen, testen en nog eens testen.

Om zeker te zijn van de wensen van jobcoaches en om onze ideeën -die we zelf altijd bij voorbaat al briljant vinden- te testen, hebben we eerst een prototype ontwikkeld en getest met een testpanel van klanten. Dit zorgt voor bevestiging van bepaalde keuzes en het bijschaven van elementen die nog niet helemaal aansluiten. Een geweldige manier om te kijken of jouw doelgroep klaar is voor een nieuwe stap, de klanten van Re-Base kunnen niet wachten om van start te gaan.

We ontwikkelden eerder al een nieuwe huisstijl en website voor Re-Base, ben je benieuwd hoe die is geworden? Neem dan een kijkje op de website.

Benieuwd naar de mogelijkheden m.b.t. apps, neem gerust contact met ons op, bel: 0881663100

/werk/een-app-die-de-relatie-tussen-coach-en-cli%C3%ABnt-voorgoed-verandert
151
143
142
138
126