De tocht van Groningen, voor wielercafé SPAAK. 

Feiten

  • Bezoekers: 1750
  • Deadline: 2 weken

Brand Activation voor wielercafé SPAAK.

Bij SPAAK nemen ze hun ‘brand activation’ wel erg letterlijk. Want actief is de TKP tocht van Groningen zeker! De wielertocht is al jaren hét fietsevent van Groningen en SPAAK mag de start en binnenkomst van alle wielrenners op zich nemen voor de komende jaren. Na een flinke tocht door de provincie, komen zo’n 1500 wielrenners binnen op het voormalige SuikerUnie terrein. Deze kunnen hier vervolgens een hapje en drankje krijgen en napraten over de tocht.

Het concept

SPAAK vroeg ons mee te denken over de uitvoering van deze finish en alle benodigde middelen te realiseren. Hiervoor kregen we alle creatieve vrijheid. 

Het was al snel duidelijk dat het een combinatie tussen een festivalsfeer en een beurs zou gaan worden. Deels vermaak, deels showen wat SPAAK te bieden heeft. We bouwden samen met onze partners een tribune, overspanning van de finish, een grote festivaltent met inrichting en natuurlijk hebben we zelf van alles ontworpen om het geheel aan te kleden en ervoor te zorgen dat je als bezoeker niet om SPAAK heen kon.

Ontwerpen voor de Tocht van Groningen

We maakten; Spandoeken, Beachvlaggen, Bedrukte dranghekken, 6 meter lange banieren -gedrapeerd tussen de stijgerbuizen van de tribune-, flyers -en tevens ansichtkaarten-, 40 vlaggen met motiverende teksten die je toejuichen bij aankomst en custom made displays van hout om fietsen en andere producten van SPAAK op te presenteren. Je ziet het terug op de foto’s, het was echt een feestje!

/werk/de-tocht-van-groningen
151
143
138
127
126