Campagne Feenstra
“Ik ga op reis...

Feenstra Huisbeveiliging: “Ik ga op reis en hij neemt mee”

Ik ga op reis en ik neem mee…… Wie kent het spelletje niet? Die herkenbaarheid is exact waar we op hebben ingespeeld bij het ontwikkelen van de zomercampagne voor Feenstra. Ondersteunt door het juiste beeld heeft onze campagne gezorgd voor bewustwording en conversie.

Je ziet het nog altijd, mensen gaan op vakantie en delen dat online met de wereld. Het uitgelezen moment voor de inbreker om eens te gaan rondkijken in jouw huis. Bij Feenstra zien ze dan ook een piek in het aantal inbraken in de zomerperiode. We weten allemaal dat het niet verstandig is om uitgebreid verslag te doen van de weken die je niet thuis spendeert maar toch is het ook leuk om de wereld te laten zien wat je allemaal beleeft. Gek genoeg is het in Nederland niet heel gebruikelijk om het huis te beveiligen. We zijn meer een verzekeringsvolkje. Daar moet verandering in komen. De afgelopen twee jaar heeft onze campagne juist daar de focus op gelegd.

Zichtbaarheid van de campagne

Arbi’s door het hele land, interactieve schermen bij tank- en treinstations en een reizende break-in experience waar mensen zelf konden ervaren hoe het is om in de huid van een inbreker te kruipen. Kortom een campagne waar je de afgelopen jaren niet omheen kon.

Meer weten over deze campagne, neem contact op met Erik: 0881663100

/werk/campagne-feenstra-%E2%80%9Cik-ga-op-reis-en-hij-neemt-mee%E2%80%9D
151
143
142
138
127