Wij hebben
overal
mensen voor

Wilco
Offereins

Interactie ontwerper

Wilco is  de uitvoerende kracht achter ons werk. Als interactie ontwerper weet hij alles van web en app, Wilco is dan ook de man om mee te sparren als het gaat om interactie.

+31 (0) 881663118

gebruikersgemak, druktechnieken, ontwerp

Jil
Potma

Ontwerper

Een opdracht en een doelgroep, meer heeft Jil niet nodig voor een creatief ontwerp! Daarnaast schuilt er een ware strateeg in haar waardoor elk ontwerp gegarandeerd goed uitgedacht is. Jil versterkt ons team tegenwoordig als zzp'er.

+31 (0)881663116

ontwerp, concept, strategie

Nikki
Arends

Front-end developer

Nikki is één van onze slimmeriken, ze ontwikkelt nieuwe websites en voert samen met Robert onderhoudswerkzaamheden uit aan bestaande websites.

+31 (0) 881663100

HTML, CSS, Drupal, Wordpress, gek op gamen

Ellen
Hoving

Communicatiestrateeg

Ellen is nieuwsgierig naar jou, jouw onderneming en de doelen die je voor ogen hebt. Jouw ambities vertaalt ze naar een sterke, strategische aanpak en onderscheidende marketinguitingen.

+31 (0) 881663114

strategie, online marketing, ontwerp, projectmanagement

Fenna van der
Meulen

Junior ontwerper

Fenna is een van onze ontwerpers die met haar creativiteit de mooiste websites uit haar mouw schudt. Als contentstrateeg in spé richt ze zich op de groei van onze online kanalen. Volg jij ons al?

design, DTP, social media, online marketing, UX/UI

Dominique
van Aalten

Junior ontwerper

Dominique doet van alles binnen het ontwikkelen van een merk of website. Van het ontwerpen van visuele elementen en het bouwen van interactieve prototypes tot het fotograferen van producten en het schrijven van teksten.

ontwerp, UX/UI, DTP, social media

Robert
Oosterloo

Front-end Developer

Robert is in staat om elk ontwerp dat door onze ontwerpers aangeleverd wordt, om te toveren tot een goed werkende, gebruiksvriendelijke website.

+31 (0) 881663117

web, ontwerp, HTML, CSS, Wordpress, Drupal

Alexander
van den Hoven

Administratief Medewerker

Alex is de stille kracht achter Publiek. Elke week zet hij de facturen op een rij en brengt hij de administratie weer op orde.

+31 (0) 881663100

administratie, technische klussen en advies

Erik Jaap
Dijk

Merkstrateeg, Projectmanager

Erik is niet alleen eigenaar van Publiek, hij is ook merkstrateeg. Hij verdiept zich in zijn klanten en bedenkt campagnes die hun publiek aanspreken.

+31 (0) 881663111

concept, strategie, ondernemer, bourgondiër