Wij hebben
overal
mensen voor

Alexander
van den Hoven

Administratief Medewerker

Alex is de stille kracht achter Publiek. Elke week zet hij de facturen op een rij en brengt hij de administratie weer op orde.

+31 (0) 881663100

administratie, technische klussen en advies

Jil
Potma

Ontwerper

Een opdracht en een doelgroep, meer heeft Jil niet nodig voor een creatief ontwerp! Daarnaast schuilt er een ware strateeg in haar waardoor elk ontwerp gegarandeerd goed uitgedacht is. Jil versterkt ons team tegenwoordig als zzp'er.

+31 (0)881663116

ontwerp, concept, strategie

Iris
Ketelaar

Copywriter

Iris is de schrijver in ons midden. Ze weet de taal van jouw publiek te vangen in teksten voor iedere uiting, off- en online. Dit doet ze met het juiste doel voor ogen, of het nou gaat om informeren, enthousiasmeren of converteren.

088 166 3100

copywriting, concept

Wilco
Offereins

Interactie ontwerper

Wilco is  de uitvoerende kracht achter ons werk. Als interactie ontwerper weet hij alles van web en app, Wilco is dan ook de man om mee te sparren als het gaat om interactie.

+31 (0) 881663118

gebruikersgemak, druktechnieken, ontwerp

Ellen
Hoving

Communicatiestrateeg

Ellen is nieuwsgierig naar jou, jouw onderneming en de doelen die je voor ogen hebt. Jouw ambities vertaalt ze naar een sterke, strategische aanpak en onderscheidende marketinguitingen.

+31 (0) 881663114

strategie, online marketing, ontwerp, projectmanagement

Erik Jaap
Dijk

Merkstrateeg, Projectmanager

Erik is niet alleen eigenaar van Publiek, hij is ook merkstrateeg. Hij verdiept zich in zijn klanten en bedenkt campagnes die hun publiek aanspreken.

+31 (0) 881663111

concept, strategie, ondernemer, bourgondiër

Sjoerd
Knol

Ontwerper en Fotograaf

Tijdens zijn stageperiode bij Publiek werkte hij al aan toffe projecten en grote projecten om zijn ontwerp-skills uit te breiden, inmiddels is Sjoerd vast in ons team als ontwerper. Zijn specialiteit: nieuwe merken! Naast zijn ontwerp werkzaamheden is Sjoerd ook actief als fotograaf, zowel zelfstandig als in ons team.

088 166 3100

ontwerp, fotografie, branding, concept